Twee Nederlandse datingsites lanceren mobiele site

Match4Me mobile siteDe toekomst van internet ligt in mobiele toepassingen. Dat zien ook steeds meer datingsites, die simpele en overzichtelijke varianten lanceren speciaal voor het mobiele platform.

Match4Me was één van de eerste sites in Nederland met een mobiele website. Alle basisfuncties van de site (leden zoeken, browsen door leden, berichten sturen) zijn toegankelijk via bijna elke mobiele telefoon met internettoegang.

Ook de Relatiefront startte met een mobiele datingsite. Oprichter Ron licht toe welke potentie hij ziet voor mobile. "Wij zien dit gebruik toenemen en horen ook om ons heen dat ditpopulairder wordt. Het surfen zal naar ons idee goedkoperen sneller worden in de toekomst. Ook partijen als Hyves maken een mobiele versie van hun site, dat is natuurlijk niet voor niets."

In eerste instantie is de mobiele site met name geschikt voor iPhone. De opzet van de mobiele versie is bewust anders dan die van de gewone site. "Wij denken dat deze vooral veel gebruikt zal worden om heen en weer temailen. Ons mailsysteem is een vereenvoudigd msn gesprek. Inschrijvendoen mensen eerder op de pc of laptop. Maar even mailen of profielenkijken of laten zien aan vrienden/kennissen zal toenemen. Hier zijn wijvan overtuigd."

De wat kleinere partijen bieden al mobiele datingsites. Wanneer volgen Lexa, Relatieplanet, Parship, Be2 en de andere grote namen?

Een gedachte over “Twee Nederlandse datingsites lanceren mobiele site”

Reacties zijn gesloten.