Uitgaan voor golddiggers: top 10 café’s waar rijke mannen komen

Rijke mannen uitgaanEén van de meest gelezen stukjes op Dating Insider is een artikel over datingsites voor rijke mensen. Het tekstje dat een aantal datingsites beschrijft die zijn bedoeld miljonairs, maakte heel wat los. Méér dan honderd mensen (voornamelijk jonge vrouwen) reageerden met een oproep voor een potentiële sugardaddy.

Dat vrouwen op internet zonder gêne met naam en toenaam zoeken naar mannen met geld lijkt merkwaardig, maar valt psychologisch goed te verklaren. Wetenschappelijk onderzoek laat zien dat vrouwen vaker een man kiezen om rijkdom en status. Mannen kiezen op hun beurt liever een aantrekkelijke vrouw. Let op: het gaat hier om gemiddelden. Er zijn ook genoeg vrouwen die ‘downdaten’ en mannen die graag een vrouw willen met status en intelligentie.

Wat soms negatief wordt aangeduid als een ‘golddigger’ lijkt meer gemeengoed dan we denken. In de Verenigde Staten werd aan 1134 mensen gevraagd of zij zouden trouwen voor geld. Gemiddeld genomen zou ongeveer de helft van de vrouwen in de twintig daar serieus over nadenken, maar dan moet de man in kwestie wel minimaal tweeënhalf miljoen dollar (ongeveer 1,7 miljoen euro) bezitten. Of Europese vrouwen ook zo denken is onbekend. In ieder geval is de slaagkans van zo’n huwelijk laag: 71% van de twintigers in het onderzoek verwacht binnen enkele jaren te scheiden van hun rijke man.

Wil je als vrouw tóch op zoek naar een rijke man, dan kan dat natuurlijk via een datingsite. Het nadeel is dat alle vrouwen daar hun pijlen richten op dezelfde kleine groep mannen. Ook kun je je afvragen of de leukste mannen zich op zo’n site inschrijven.
De kans van slagen lijkt veel groter in één van de hotspots in Nederland waar deze mannen gewoon in het wild rondlopen:

Amsterdam

1. The Harbour Club
De vastgoedmannen, ex-profvoetballers en mannen met een hoop cash geld en Rolex verzamelen zich bij The Harbour Club. Het eten is lekker, zeker als je houdt van alles wat uit de zee komt. Na het eten wordt er binnen gedanst, en gedronken. Let niet op de andere vrouwen: dit zijn de echte foute golddiggers met spraytan en te veel parfum. The Harbour Club is te vinden in Amsterdam, Rotterdam en Den Haag.
Hou je van mannen met boten, maar iets minder van plebs, dan is Het Bosch een goed alternatief. Deze Jachthaven aan het Jollenpad heeft een restaurant met terras waar welgestelde heren graag champagne drinken.

2. Palladium
Vlak bij het Leidseplein in Amsterdam vind je deze verzamelplek voor voetballers en makelaars. Veel Vespa’s voor de deur dus. Het lijkt wel alsof iedereen hier single is. Het publiek is hier duidelijk jonger dan bij The Harbour Club.

3. Players
Niks gevonden bij Palladium? Drie deuren verder vindt je de Players. Hier wordt het pas later op de avond wat drukker. Mannen die meer dan €500 spenderen aan champagne of vodka krijgen hier een eigen tafel. Helaas voor sommigen wordt er wel veel gerookt.

4. George WPA & Café George
Het publiek in deze café’s met dezelfde eigenaar is minder ‘plebs’ dan bij het Leidseplein. Hier vind je de creatieve mannen uit Zuid en de Grachtengordel. De concurrentie is hier groot. Veel mooie dames weten deze plekken inmiddels ook te vinden. Pas dus op, voor je het weet wordt die leuke architect of reclameman voor je neus weggekaapt door een ander.

5. Blauwe Engel
Als je niet zo’n nachtdier bent, kun je beter bij de Blauwe Engel op de Zuid-as rondhangen tijdens lunch en borreltijd. De advocaten en accountants komen dan hun kantoren uit, om hier een drankje te doen met collega’s. Kleed je sophisticated als je hier een single man aan de haak wilt slaan. Als je niets van je gading ziet, kijk dan ook eens bij het naastgelegen Gustavino.6. Hilton Bar
In de bar van het Hilton in Amsterdam-Zuid zit een internationale scene van mensen die grote deals sluiten. Kom hier doordeweeks aan het eind van de middag of begin van de avond. In het weekend is er weinig te beleven, dan gaan alle zakenmensen weer terug naar hun vrouwen.

7. Momo
Hier komen de snelle jongens uit het zakenleven om sushi te happen. De cocktailkaart is groot, maar de concurrentie ook. Mannen weten dat hier veel mooie vrouwen komen. Hier is het donderdag en vrijdag eigenlijk te druk. Beter positioneer je je aan de bar op dinsdag of woensdag. Te vinden tussen het Leidseplein en Museumplein.

8. Izakaya bar
Dit nieuwe hotel in De Pijp in Amsterdam heeft een bar/restaurant waar je aardig kunt eten. Maar nog belangrijker: hier komen veel welgestelde mannen uit de omgeving van De Pijp. De bar van Izakaya is een goede hangplek, met name op donderdag- en vrijdagavond.

9. Strand Zuid
Deze klassieker vlak bij de RAI is met name in de zomer een succes. De grote buitenruimte met houten vlonders is weliswaar geen echt strand, maar mannen met linnen broeken vind je hier genoeg.

10. College Hotel
Dit sjieke boutique hotel op de Roelof Hartstraat is een trekpleister voor zakenmensen en geslaagde mannen uit de Pijp en Oud-Zuid. Er zijn trouwens meer lobby’s het rondhangen waard, zoals die van The Grand, Andaz hotel, Hotel De l’Europe en het Amstelhotel.

Buiten Amsterdam

Maxime
De expats en diplomaten van de Hofstad komen veel in Maxime. Hier kun je met een gerust hart chic gekleed heen gaan. Wees wel op tijd, ’s avonds laat is het in Den Haag uitgestorven.

Beluga NXT Door
Het is even een stukje rijden als je niet uit Limburg of het noordoosten van België komt, maar dan heb je ook wat. Beluga NTX Door trekt de mannen met het echte geld. Weinig spijkerbroeken, riemen en overhemden hier. De mannen hier lijken stuk voor stuk geslaagd en welgesteld.

 

108 gedachten over “Uitgaan voor golddiggers: top 10 café’s waar rijke mannen komen”

 1. Ben een vrouw van 50 maar voel mij een twintiger
  Heb altijd gezorgt voor anderen, zou nu graag een een lieve man willen die zorgt voor mij

   1. Hoi Peter ik ben een blonde vrouw van 39 erg spontaan en lief.Ik zou graag een fijne relatie willen hebben.Als je me beter wil leren kennen mail me dan.

    Groetjes Marielle

     1. Hey hoe gaat het met je?Vertel is iets over jezelf.Ik ben erg benieuwd.Ik hoop snel van he te horen.Lieve groetjes Marielle

     2. Hi Marielle, Ik kwam toevallig op deze site en weet eigenlijk helemaal niet of ook deze communicatie publiek is. Lijkt er wel op. Daarom liever via de mail verder als je het goed vindt. sowhatmore4u@gmail.com xxGerard

   1. Rijke mannen zijn niet alleen maar voor vrouwen , die de nederlandse taal beheersen, krijg ik ook kritiek op mijn reactie

    1. Wie ben jij…?….Ook niet uniek…..want jij bent ook een golddigger…..

     Waarom moet ik deze shit toch altijd gemaild krijgen!!!!

     Vrouwen zijn allemaal golddiggers….

     En ja hoor, zolang er gefrustreerde mannetjes rondlopen die alles compenseren met geld…..vind ik het nog niet zo gek dat vrouwen zo zijn….

     Dus dames financieel uitkleden die sukkels en op na de volgende sukkel.

     Ben maar blij dat er nog sukkels met veel geld rondlopen…..

     Ik maak mijn geld alleen op…..whahahaha

     1. Heey Wouter,

      Niet alle vrouwen zijn golddiggers hoor, al zeg ik het van mezelf, maar het is wel fijn als een man een vrouw kan onderhouden ondanks dat iemand heel zelfstandig is. Mannen willen toch ook verzorgd en vertroeteld worden door een vrouw.

      liefs michaela

 2. Mijn naam is jesica ik ben half nederlands half dominicaans ben opzoek naar en lieve man die zorgzaam is

 3. Hoi hoi
  Ik ben een leuke ZuidAmerikaanse jongedame, met een mooie bruine tint, hier op zoek naar een serieuze betrouwbare Friends With b-f..relatie. ik zoek een leuke vriendelijke man die mij het leven wat aangenamer wilt maken, ik heb ook eens een tijd in armoede geleefd en wil nu eens zonder stress de leuke momenten in het leven beleven.

  Ik zou het fijn vinden een leuke mailtje van jou te mogen ontvangen.
  eerst mailen,dan kan ik je alles vertellen.
  p.s: ik kom uit Amsterdam

  groetjes van mij
  XxX

   1. Hoi

    Mijn naam is Roos en zoek een leuke man om samen mee te genieten.

    Groetjes Roos

  1. Iemand die oprecht opzoek is naar een serieuze relatie; opzoek naar liefde, een zielenmaat, waardering voor elkaar, zowel fysieke als mentale aantrekkingskracht, romantiek, herkenning en balans. Om te lezen dat er vrouwen zijn die zoeken naar een vaste relatie met financiële ondersteuning, dan ben je niet opzoek naar je grote liefde, dan ben je opzoek naar geldschieter die je in natura terugbetaald. Onthoud dan dat voor die mannen ook een vrouw rondloopt die wel oprecht van hem zou kunnen houden en andersom. En niet vanwege de centen!

   1. Eerlijk gezegd Maxime, denk ik niet dat je zo kunt oordelen. Ik kan mij best voorstellen dat als zij dat stukje financiele zekerheid zoekt in een relatie, dat zij dan waardering, sympathie en respect voor zo’n man krijgt en dat liefde dan kan groeien.

 4. ik ben anna een zeer leuke nette meid van 25 ik ontwerp mode en zou graag een nette rijke man met indhoud en die wat te vertellen heeft naast me hebben interesse? reageer gr anna

  1. Ben een film maker en nog wat meer. Een zus in de mode, een dochter super creatief. Stuk ouder maar wel een verhaal Ann. Gb

 5. Ik ben cecilia 41 jaar ,kom uit Zuid America, ik ben op zoek naar een leuke lieve zorgzame man voor een serieuze relatie , geld is niet de aller belangrijkste wel interesse .

  1. Ik ben Dani Lopes en ik kom uit Zuid- Amerika ben opzoek naar een ondernemer die verstand heeft in het investeren van innovatieve ideeën . Ik zou graag met mijn partner een bedrijf willen opstarten en de wereld veroveren.

   1. Hoi Ge, zou ik misschien je emailadres mogen hebben? Ik wil je iets persoonlijks vragen. Veel liefs Kim

    1. Hi Kim,

     Ik heb het je gestuurd via beantwoording van je mail.
     Weet niet of dat ook bij je is aangekomen.
     grtjs Gerard

 6. Ben een 49 vrouw die op zoek is naar de liefde van mijn leven wil verlief worden op een lieve seriouse man ik kan prima voor me zelf zorgen dus geld is niet zo belangrijk voor mij maar wel gelukkig zijn mannen laat van jullie horen

 7. Hoi ik ben Hannah, mooi van binnen en van buiten.. intelligent, knap, en vooral met veel humor ik hou van het luxe leven, het leven bestaat uit geven en nemen !! Ik hoor van je liefs xx

 8. Hoi leuke mannen,

  Ik ben een blonde vrouw van 39 jaar.Ik ben volslank,en heb groene ogen.Ik ben opzoek naar een knappe lieve ,rijke man.Ik vind het erg belangrijk dat het om een vaste relatie gaat.Ik ben spontaan,lief,zorgzaam, en een gevoelsmens.Als jij de man bent,die zich geroepen voelt,reageer dan.

  Lieve groetjes

  1. Is er misschien een leuke rijke man waarmee ik iets zou kunnen afspreken?En eventueel voor een leuke relatie te beginnen?Ik ben een blonde goeduitziende vrouw van 39.

   Groetjes Marielle

 9. Ik ben Dani Lopes 35 jaar en ik kom uit Zuid- Amerika ben opzoek naar een ondernemer die verstand heeft in het investeren van innovatieve ideeën . Ik zou graag met mijn partner een bedrijf willen opstarten en de wereld veroveren.

 10. Welke lieve spontane knappe en verzorgde eerlijke,en rijke man zou ook mooi zijn.Wil met mij morgenavond ergens iets gaan drinken,en een fijne avond beleven.En eventueel als er een klik is, een fijne relatie opbouwen.

  Liever groetjes Marielle

 11. Hallo ik ben een Braziliaanse van 29 jaar en ben op zoek naar een man waar ik leuke dingen mee kan doen en die mij financieel kan ondersteunen.

  1. Hoi eliane ik reageer omdat ik je wat wil vragen
   Je kan me mailen als je wilt?
   X

 12. Hai,

  ben een zuid amerikaanse meid met van me zelf donker haar, maar geverfd in wit blond, ben 25 jaar woon in denhaag

  Mijn uiterlijk; stijl wit blond haar, getint, bruine ogen, 1.56 cm, slank, navelpiercing.

  Ik zoek een rijke man voor geld en hij krijgt mijn aandacht !!

  Neem snel contact xxx

 13. Ik ben een jonge goeduitziende vrouw van 34, roots liggen in zuid-amerika, geboren en getogen in NL. Ik ben serieus op zoek naar een man waarmee ik het leven een stuk mooier kan maken. Ik ben dol op reizen, goede wijn, goed gesprek.

  warme kus Porsha

 14. Hi lieve man, waar ben je, ik ben opzoek naar jou. Ik ben 39 en (graag) opzoek naar stabiliteit, ontwikkeling, warmte, plezier en bescherming. Mail me dan?

  1. heb liever een rijke man met een goed hart!dan een arme man met een slecht hart…maar bestaat da nog?een man met een goed hart?

  2. Hi La Nena, Zullen we eerst eeen keertje mailen en kijken of we elkaar aantrekkelujk vinden om verder te gaan. Gerard.

 15. Sorry hoor maar als vrouw krijg ik toch een soort van plaatsvervangende schaamte als ik de oproepen van sommige vrouwen lees. Het financieel goed hebben, is heel prettig maar om jezelf zo te koop aanbieden?!?! How low can you get?!

   1. Sodeju wat een reactie. Ik snap dat je gefrustreerd bent, maar misschien moet je het ook eens bij jezelf zoeken. Wat zijn jouw normen&waarden, met wat voor locaties&mensen omring jij jezelf, selffulfilling prophecy?

   2. amai zo”n reactie ,zo neerbuigend over vrouwen denk je ook zo over je moeder die is dan ook een “….” zegt ook veel over jezelf slechte ervaringen ????

 16. halooo hahahh vind die reacties grappig. vooral die van Woulter. Ik ben 25, studeer detail handel. heb mijn eigen woning. en ik ben niet op zoek naar een rijke man. ik ben op zoek naar vrienden. IK ga naar school en ik werk in de Action. ik ben heel trots op mezelf

  1. Hi Shany, Zullen we een keertje mailen en kijken of we elkaar aantrekkeljk genoeg vinden om verder wat af te spreken. GB.

   1. Hi more4u.. een beetje laat met de reactie. Tuurlijk kunnen we dat doen. Maar hoe krijg ik je mijn e-mail. En ik die van jouw??

 17. Mail me..

  Indien er een man is die eerlijk en aardig en zorgzaam is.

  Ze geld goed heeft zitten, en weet wat die wilt in het leven.

  Met vriendelijke groet,

  Brigitte.d@live.nl

 18. Ik ben net29 jaar oud geworden en hoor vaak van andere mensen dat ik er uit zie als een 24a25tiger. Nu zoek ik een knappe man dat geld heeft en wel zin heeft in een trio, want ik heb al een lieve knappe man, maar deze heeft geen geld. Nu wil ik het wel eens ervaren hoe het is, om het met een knappe vent te doen dat geld heeft?
  Interesse laat het dan weten!

  Liefs

  Groetjes,

 19. Sweet Smart Sexy … zoekt een leuke man voor veel moois en gezelligheid samen LiefsSs Nathalie Amsterdam

 20. Hi ik las jou stukje en het sprak mij zeker aan :) dit is mijn nummer 0618525363

  Liefs Nathalie

 21. Hallo mannen,

  Ik ben op zoek naar een man die mij kan geven wat ik wil (en dat is niet belachelijk veel) en die ik kan geven wat hij wil.

  Een man die wel in is voor af en toe een spannende nacht.
  en verder een man die niet opzoek is in een vaste relatie

  Ik ben blond 22 jaar en heb blauwe ogen.
  Ben slank weeg 54 kilo en ben 1.64 lang
  ja je leest het goed en het is waar een mooie jongen vrouw waar je vast wel eens over heb durven dromen.

  Let me know als je geïnteresseerd bent

  Groetjes

 22. Wie wil er met een klassieke , rechtse beschaafde 64-jarige vrouw mailen om daarna eventueel een afspraak te maken voor een kennismaking. Ik woon in het Oosten ….het mooiste gebied “al zeg ik het zelf ” van Nederland Daar waar de mens nog puur en onbedorven is….
  Ik wacht met spanning af…..

  groet Mirthe….

 23. Hoi,

  Ik ben een leuke knappe dame en op zoek naar een lieve verzorgde man voor echte liefde. Een man die genoeg te besteden heeft en mij op alle vlakken kan verwennen zodat ik niets meer te kort kom.
  En nee het gaat niet alleen op geld er moet ook een klik zijn.

  Alleen serieuze reacties graag.

  Groetjes,
  Janine

 24. Hi mannen, ik ben 22jr alleenstaande mama.. Die ook opzoek is naar een man die mij wat financieel kan ondersteunen.. Ik ben jong maar een goeie huisvrouw haha.. Jij verzorgt mij & ik jou :) interesse??

 25. Haii haii :)
  Ik zat alles hier een beetje te lezen maar wat zijn sommige dames toch erg haha.
  Het hart is toch veel belangrijker dan het geld.. ik ben een spontane mama van 26 en het lijkt mij leuk om mensen te leren kennen…
  Het zonnetje maakt alles al veel positiever toch.. enjoyy… xxx

  1. Hi Paula, Eindelijk hier ook door jou een gewone reactie. Veel vrouwen denken nogal bling bling… En dan alsof die wijze geluk en liefde oplevert. Leuk je te leren kennen. Maar een geazicht erbij maakt het allemaal nog aansprekender. je mag het ook mailen sowhatmore4u2gmail.com gr Gerard

   1. Heey Hallo..
    Haha jaa.. nouja moet eerlijk zeggen ik hou ook wel van blind maar liefst uit eigen portemonnee haha maar ik vind liefde veel leuker en is veel meer waard.. geld is maar geld liefde daar integen is zoveel meer haha.. Hoe oud ben je gerard.. aangenaam trouwens

  1. Leuk he die handige maar soms oh zo irritante spellings correctors. Weet je Paula ik ben bang dat ik te oud voor jou ben, hoewel ik een erg sportief en geconserveerd lijf heb en dat samen met mijn geest nog regelmatig de hele wereld aankan. Tsja als leeftijd telt, dan ben ik 50++. Maar mijn vorige vriendin van 26 had daar geen enkele moeite mee. xGerard

 26. Hoi hoi

  Ik ben opzoek naar leuk contact.
  Ben 23 jaar woonachtig in Brabant.
  Spontaan gezellig en alleen :)
  Lang donker haar super verzorgd vol van postuur 1,80 lang gevoel van mode.
  Mail me voor contact..
  m.aaikee_@live.nl

  Xx

 27. O ja nog even dit alleen maar serieuze reacties van mannen tussen de 39 en 55 jaar ben zelf 45 jaar.

  Groetjes SBF45.

 28. Mijn naam is Naomi. Ik ben half libanees en half colombiaans en ik ben 27.
  Ik ben op zoek naar een rijke gezellige man of vrouw.
  ik heb grote ronde billen en cup F Borsten en voor de rest een slank lichaam
  ik hoor het wel van jullie
  X

 29. Ik ben een lieve en aantrekkelijke dame van 33. Eerlijkheid en spontaniteit staan voor mij op nummer 1. Ik heb veel liefde te bidden en verwacht ook veel liefde terug. Hou niet van arrogante types.

  Lieve groeten
  Lina

 30. Hi ik ben Nina 34 jaar maar dat geeft niemand mij .. spontaan, intelligent, slank, brunette, goed verzorgd, gezellig en humoristisch.. 1.73 lang , 57 kilo en woonachtig in het Brabantse land.. Op zoek naar gezelligheid!! Golddigger? Nee ! maar houd wel van luxe maar er moet wel degelijk een klik zijn, anders houdt het op..

 31. Trotse zelfstandige vrouw 28 jaar volslank groene ogen weet goed wat ik wel en niet zoek in een man.
  Ik zoek geen vaste relatie maar iemand om vooral veel plezier mee te hebben ;-)

  1. Hi Dazzle, Ik zoek ook geen vaste relatie meer. Niet omdat ik een butterfly ben, maar er van uit ga, dat als je ruimte kunt geven en die ook krijgt, de momenten die je samen deelt, mooier, intenser en gepassioneerder zijn. Wie weet kunnen wij dat elkaar af en toe bieden. xGB

 32. Hoi heren, een spontane dame wilt weer plezier hebben in het leven met een leuke man!

  1. Hi Mar love,
   Lets see what is in. mail me en we kunnen wat uitwisselen. xGebe

 33. Hoi,

  Ik ben in april 27 geworden en wil veranderingen in mijn leven, mijn dromen, ambities waar maken ik sta erg positief in het leven en zou graag mijn doelen bereiken naast iemand die mij steunt in mij gelooft en mij als zijn prinsesje behandeld
  benieuwd hoe ik eruit zie
  Laat dan wat van je horen who knows misschien ben ik je dreams Xxx

 34. hoi hoi alles goed. fijne dag iedereen. Ik ben Shany. ben 26 jaar oud. heb mijn eigen woning. Ben student. wil graag vrienden maken

  1. Hi Nicolette,

   Ik krijg volgens mij een persoonlijk verzoek om mijn mail adres van jou. Op deze site is me nooit duidelijk wat prive is en wat publiek. Mijn mail is sowhatmore4u@gmail.com Leuk om wat van je te horen. gtjs xGerard

 35. Hallo gentleman,

  Ben een hoogopgeleide dame afgestudeerd. Sta met vrolijkheid in het leven.

  Maar een echte gentleman, met klasse en niveau wetend wat hij wil. Oog voor detail, en graag communiceert op level.
  Maar………………..soms even rust moment nodig heeft en begrip. Een intelligente heer waar je veel van leert…?

  Herkenbaar…?

  Warme groet,
  Denise

  1. Hi Denise,
   Je warme oproep spreekt me aan. Het niveau en de opleiding zijn er ook. Als het jou wat lijkt, neem even contact met mij op.
   grtjs Bege

 36. Hallo ik ben Dina een half bloedje ben op zoek naar een leuke man die mij gelukkig kan maken hihi xx

 37. Goedendag iedereen heb een beetje alle verhalen gelezen die hier zijn geschreven
  niet alle vrouwen zoeken alleen maar mannen met geld
  soms zoeken vrouwen ook mannen die gewoon zichzelf kunnen onderhouden
  ik zoek niet echt een rijke man maar gewoon een gentleman die me af en toe keertje verast
  het enige probleem is dat veel mannen net als vrouwen alleen naar uiterlijk kijken en niet naar het innerlijke maarja ik hoop dat jullie allemaal diegene hebben gevonden en gelukkig zijn geworden
  Groetjes natascha

 38. heey allemaal ik ben Natasja 28 jaar en opzoek naar een leuke man die het goed heeft om lekker mee te kunnen genieten van de mooie dingen in het leven.
  groetjes

 39. Hoi lieve mannen
  Ik ben een spontane, knappe jonge dame van 25 jaar die opzoek is naar een lieve man die van het leven houdt!! Die van avonturen houdt, uit eten , weekendjes weg ;-) …

  Liefs viki

 40. Goedendag allemaal ik ben een 30 jarige levenslustige vrouw
  Ik hou ervan avontuurlijke dingen te doen
  Ik zoek een man die daar ook van houdt
  En die dat met mij wil delen
  Veel liefs

Reacties zijn gesloten.