Uitnodiging voor Paiq nodig?

paiq uitnodigingPaiq is de naam van de datingsite die de hele datingmarkt wel eens op zijn grondvesten zou kunnen laten schudden. De aanpak van Paiq is namelijk compleet verschillend van traditionele datingsites. De site is populair en heeft inmiddels meer dan 20.000 leden. Het enige nadeel van Paiq is dat de site alleen toegankelijk is voor mensen die een uitnodiging hebben ontvangen. Een uitnodiging kun je alleen krijgen van iemand die al lid is…

Gelukkig is daar nu een oplossing voor. Via dit adres geeft Paiq uitnodigingen weg, je hoeft alleen maar je e-mail adres in te vullen. Wees er wel snel bij, want het is onbekend hoe lang de uitnodigingen nog verkrijgbaar zijn!

6 gedachten over “Uitnodiging voor Paiq nodig?”

  1. Respecteren dat er altijd verschillen zullen blijven. Ik ben een Boogschutter en woon in het zuiden des lands. Een persoon die weet wat liefde, warmte, respect, genegenheid, en passie inhoud en dit ook graag wil delen. Dus laten we er maar voor gaan.

  2. Hallo ik ben op zoek leuke meisje van leetijd ik ben 38 jaar oud ik in soest valk bij utrecht
    ik ben op mooie meisje 33 tot 40 jaar

    groetjes van Hans Heshusius.

  3. hallo ik ben “n vlotte gezellige man die op zoek is naar “n leuke vrouw eventueel met blond haar in de leeftyd tussen de 6o&70 jr ps ze moet wel net als ik van sport houden, en reisjes met de trein en bus,de auto heb ik weggedaan!ps myn leeftyd is 71jr jong,maar daar voel ik niets van!
    verder ben ik netjes monogaam ,en voor myn leeftyd voel ik my jong en vitaal!

Reacties zijn gesloten.