Vrouw vindt boer

Sprookjes bestaan! Althans dat vinden Sjors van Kampen en Rihima Wessel. Hij: boer in hart en nieren. Zij: kunstenares uit Den Haag en boerin in wording. Ze zag Sjors vorig jaar september in het televisieprogramma ‘Man bijt hond’. En wist het meteen. Dat issem! Nu wonen ze samen en trouwen in het najaar.

,,Ik zat bij een vriendin toevallig naar ‘Man bijt hond’ te kijken”, vertelt Rihima in de keuken van de boerderij. ,,En toen zag ik Sjors. Hij werkte mee aan een parodie op ‘Boer zoekt vrouw’. Hij zat op een schommel, danste met een glas wijn in zijn handen. Ik had zoiets van Woh, wat een leuke man.”

En daar liet ze het niet bij. ,,Ik heb een briefje gestuurd naar de NCRV, die zond het uit, en gevraagd naar zijn adres. Via Hilversum is het contact ontstaan. Aanvankelijk schreven we elkaar. Dat werd al snel mailen en bellen. Totdat Sjors me uitnodigde om eens langs te komen. Ik wist niet eens waar Spierdijk lag. Dus verdwaalde ik prompt.”

Sjors is aangeschoven en zegt met een grote grijns: ,,Ik zag haar zelfs keurig voorbij de boerderij rijden. Zoeken, zoeken. Maar stoppen, ho maar. En je ziet het. Het is allemaal goed gekomen. En dat allemaal vanwege een televisieprogramma.”

Een gedachte over “Vrouw vindt boer”

Reacties zijn gesloten.