Vrouwen zoeken partner met creatief beroep

Kunstenaars, architecten en zakelijke ondernemers zijn heel gewild bij vrouwelijke singles. Deurwaarders en it-ers zijn het minst in trek als partner.

Marc Duyvestein van relatiebemiddelingsbureau Just2Match zegt dat kunstenaars helemaal bovenaan staan op de lijst met populaire beroepen. ‘Zij worden geacht te beschikken over passie, hebben liefde voor schoonheid en een sterke eigen identiteit. De dames vinden kunstenaars bovendien creatief en intelligent.’ Architecten zijn ook in trek. ‘Vrouwen denken dat een architect met veel passie over zijn beroep kan vertellen. Dat vinden ze leuk. Voor hen hoeft een man niet alleen met geld en carrière bezig te zijn.’

Saaie mannen
Single vrouwen kunnen zich weinig voorstellen bij een relatie met een it-er. ‘Dames denken dat het allemaal techneuten zijn die alleen maar met mannen hebben gestudeerd en daarom minder goed met vrouwen kunnen omgaan.’
Ook deurwaarders en fiscalisten zullen moeite hebben een vrouw aan de haak te slaan. ‘Vrouwen vinden ze saai’, aldus Duyvestein in De Telegraaf.

(via MVLife)

Een gedachte over “Vrouwen zoeken partner met creatief beroep”

  1. Hallo ik ben Linda ik ben kunstenares ik schilder en ik maak wegwijzers en nog veel meer ik zou graag willen daten met een creatieve man die ook kunstenaar is zodat wij samen deze passie kunnen delen.Ik ben een jeugdige verzorgde vrouw van 51 met half lang haar met blonde krullen ik ben niet zo groot en slank.ik ben spontaan en extravert, ik hou van humor ik zoek dat ook in de ander.voel jij je aangesproken stuur mij dan een berichtje.

Reacties zijn gesloten.