Wanneer een ander je partner wil kapen…

Je hebt al een tijdje een relatie en dan ineens komt je vriend thuis met het nieuws dat zijn vrouwelijke collega die dag duidelijk heeft gemaakt dat zij hem graag als meer zou willen zien dan ‘een vriend’. Maar hij is van jou! En ook al weet hij dat zelf ook wel, hoe houd je hem uit haar armen?

Toostylish geeft je een aantal tips over wat je in zo’n geval het beste kunt doen. Het artikel is geschreven voor vrouwen, maar bevat ook voor mannen nuttige tips.

Vaak hoef je in eerste instantie niet gelijk actie te ondernemen. Maar het is wel goed om onder het genot van een glas wijn met je vriend over de interesse van zijn collega te praten. Laat hem ook gerust weten waarom jij voor hem bent gevallen en hoe jij jou nog dagelijks charmeert. Vertel hem daarna hoe jij je voelt onder de uitingen van zijn vrouwelijke collega. Breng ter sprake dat het gemakkelijk is om gedurende je relatie, en vooral in periodes dat je het wat zwaarder hebt en wat minder tijd in elkaar kunt investeren, naar een ander te gaan kijken en deze aantrekkelijk te vinden, maar dat het belangrijk is wat je met deze gevoelens doet. Met deze passage maak je duidelijk dat hij, wanneer hij niet op de avances van zijn collega in wil gaan, duidelijker moet zijn tegenover haar en ook grenzen moet stellen voor zichzelf en voor haar.

2 gedachten over “Wanneer een ander je partner wil kapen…”

  1. 100% van de vrouwen gaan vreemd als zij de kans krijgen, en ik weet dat vrouwen dat nóg vaker doen dan mannen. Alleen vrouwen weten dat geheim te houden, en zij maken misbruik van de goedgelovigheid van de man. Ik zeg altijd maar zo, als ze een betere vent kan krijgen moet ze het zeker niet laten. Daar ben ik heel gemakkelijk in.

Reacties zijn gesloten.