yesnomayB neemt ledenbestand Nalo over

De makers van de nieuwe datingsite yesnomayB zijn niet al te bescheiden. Ze noemen hun nieuwe concept “revolutionair”. Ook werd direct het complete ledenbestand van datingsite Nalo overgenomen. Is dit wéér een nieuwe datingsite of biedt yesnomayB wat nieuws?

In juni stopte eigenaar Spill Group alle datingactiviteiten. Nalo hield daarmee op te bestaan. De bestaande leden van Nalo krijgen nu gratis een premium lidmaatschap op yesnomayB. Een slimme zet, want nu is er voor nieuwe leden direct iets te beleven.

yesnoMayb

yesnomayB heeft goed afgekeken van andere datingsites. De spil van de site heet facespin, en is vergelijkbaar met het MeetMe gedeelte van Hot Or Not. Je ziet iemands foto en een aantal karaktereigenschappen, vervolgens geef je direct aan of je deze persoon wilt ontmoeten: yes, no, of maybe. Op basis hiervan bepaalt het systeem in de toekomst wie er goed bij jou past. Daarnaast worden je favoriete vrijgezellen opgeslagen. Vervolgens zorgt yesnomayB.nl er onopgemerkt voor dat jouw foto in de facespin van de ander terecht komt. Is de klik wederzijds? Dan laat yesnomayB.nl dit weten via mail of sms zodat jullie kunnen daten.

Om het uit te proberen is een online demo beschikbaar.

Het concept is niet daverend origineel, maar de site werkt snel, simpel en intuïtief. De makers zijn positief over de toekomst. Een mobiele versie van yesnomayB staat al in de planning.

3 gedachten over “yesnomayB neemt ledenbestand Nalo over”

  1. Allemaal leuk en aardig. Echter fakers hebben daar vrij spel. Heb iets van 30-40x een yes op mijn profiel gehad. Reageer ik met YES terug en er ontstaat een match, ligt er binnen 12 uur een mailtje met nagenoeg dezelfde tekst (“leuk dat we een match hebben!”, of “leuk dat we beiden met YES gereageerd hebben!”) en daarbij het verzoek via een 4-cijferig SMS verder te corresponderen. Deze jongen is wel goed, maar niet gek. Helaas tuinen er genoeg mannen erin en worden zo aan het lijntje gehouden met na afloop telefoonrekeningen van rond de 100 Euri per maand. Ik heb yesnomayb er vaak genoeg op geattendeerd, maar maanden later staan de fakers nog vrolijk actief op de site. Andwoord op jouw mailtjes heb ik nooit gekregen! Of yesnomayb is zelf hardstikke fake, of ze hebben het op een akkoordje met de fakers gegooid,. waarbij ze van het fakebedrijf maandelijks een paar honderd Euro onkostenvergoeding krijgen. Er klopt iets niet aan de site, dat moge wel duidelijk zijn!

  2. hallo
    Groot nieuws!!!

    Sinds 19/07/2012
    is er een NALO baby geboren haar naam is lisa

    groetjes

Reacties zijn gesloten.