Paiq lanceert mobiele datingsite

mobiele datingsite PaiqDatingsite Paiq, bekend van de artificial intelligence en het uitgekiende matchingsysteem, lanceerde vandaag een mobiele versie van de site. Dit laten de oprichters vandaag weten in een e-mail aan alle leden.

De mobiele datingsite is gemaakt voor iPhone en het Android platform. Hiermee wedden de oprichters van de site, twee oud-studenten van de Universiteit Twente, op twee groeiende mobiele platformen. De iPhone is een succes, met name omdat gebruikers van deze telefoon veel actiever internet gebruiken. Android is het besturingssysteem van Google dat snel marktaandeel wint. De gebruikers van Nokia telefoons hebben voorlopig nog even pech. Het Symbian platform wordt niet ondersteund.

De mobiele versie van Paiq datingsite biedt alle basisfunctionaliteit die ook op de gewone site is te vinden. Normaal chatten en foto’s beoordelen is dus mogelijk. Vanwege de beperkte typsnelheid op mobiele telefoons, is SpeedChat niet beschikbaar.

2 gedachten over “Paiq lanceert mobiele datingsite”

  1. technisch gezien is paiq inderdaad echt tof. er is ook een nieuwe website waar m’n zusje een test account heeft, http://www.klikthet.nl, nog niet live geloof ik maar dat is echt the shit als het om kunstmatige intelligentie gaat, ook gemaakt door een stel studenten maar gaat nog een stap verder dan paiq

Reacties zijn gesloten.