Hoe R. zijn droommeisje vond, en weer verloor… op Tinder

Met de laatste generatie datingapps swipe je in hoog tempo door singles in de buurt. Op Tinder keur je het leuke (en minder leuke) vrijgezelle vlees sneller dan ooit, simpelweg door het naar links of rechts te swipen. Alleen als jij de ander ook leuk vindt, kan die ook met jou contact opnemen. Grote voordeel: geen berichten meer van engerds. De hoge snelheid heeft nog een voordeel: je verspilt geen seconde te veel aan oninteressante profielen.

Dat er ook nadelen kleven aan de snelheid van Tinder, ondervond R. uit Leidschendam, die het volgende bericht stuurde naar Dating Insider:

Ik kwam een leuk meisje in de tram tegen anderhalve week geleden. Het klikte met dat meisje maar heb haar nummer niet gevraagd door omstandigheden. Dus ik download tinder om haar te vinden. Het was laat in de avond en plots kwam haar foto te voor schijn voor ik het besefte klikte ik haar perongeluk weg. Ik wilde natuurlijk op ja drukken. Ze zat in een straal binnen 14 km van me huis. Hoe kan ik haar foto weer zien? Ze heet volfgens mij Milou. Blond meisje. Moet ik Tinder verwijderen en opnieuw downloaden? Ik hoop snle antwoord van u te vernemen. Ik vind het namelijk een heel leuk meisje en die kom je niet vaak tegen. Ik hoop dat u mij kan helpen. alvast bedankt.

Arme R.! Bij wijze van uitzondering daarom deze oproep: herken je je in bovenstaande oproep, dan kun je een rechtstreeks bericht sturen of reageren op deze blogpost.