“Lexa meest betrouwbare datingsite”

Lexa.nl is door Reader’s Digest verkozen tot meest betrouwbare datingsite van Nederland. Dit is een uitkomst van het jaarlijkse European Brands onderzoek dat wordt uitgevoerd onder lezers van het blad.

In het onderzoek werd Nederlanders gevraagd naar het merk dat ze het meest vertrouwden in verschillende categorieën. Lexa werd door de in totaal 1039 respondenten het meest genoemd als betrouwbaar merk voor een datingsite.

Lexa gaat de claim van betrouwbaarheid vanaf nu integreren in de communicatiestrategie. "We zijn heel trots op deze uitverkiezing", zegt Stefan van den Berg, directeur van Lexa. "We investeren fors in de nieuwste internettechnieken en de beste Customer Care medewerkers. Deze uitslag zien we dan ook als stimulans om op deze manier verder te gaan".

Hoewel het onderzoek in verschillende Europese landen werd uitgevoerd, is de categorie datingsites alleen in Nederland meegenomen. Welke datingsites op de tweede en derde plaats eindigden is onbekend.

4 gedachten over ““Lexa meest betrouwbare datingsite””

 1. Toch erger ik me steeds meer aan de té vele valse profielen,scam bij Lexa.Heb ermee te maken gehad,te vaak!!Nigerianen.Ben een ZÉÉR goede kijker!Alle moeite doe ik ervoor het te melden als ik 1000% zeker ben.Lexa doet haar best,maar op vele punten hardstikke blind!!!De profielem worden níét intensief genoeg onderzocht als ik meehelp dit te bestrijden!!!Zo zijn ze weer lekker online.Identificatie? pass,ID kaart,foto, een idee misschien ? lexa moet hier meer aan doen!Teveel klachten van mensen, want het word steeds erger..Dus beste Stefan v.d.Berg, kan er wat meer an die plaag gedaan worden ?? Bedankt Ingkie

 2. Beste Ingkie,

  Lexa.nl heeft veilig daten zeer hoog in het vaandel staan. We werken in Nederland met een groot team van Customer Care medewerkers,die dag en nacht onze database in de gaten houden. Je kunt ze 6 dagen per week bereiken op gratis telefoonnummer 0800 – 350 3500 en per e-mail. We zien onze leden als de ogen van onze database. We betreuren dan ook dat je last hebt van spammers. We maken er graag samen met jou werk van en mocht je hier nu of in de toekomst last van hebben, bel of mail ons dan gelijk. Dan nemen wij onze maatregelen.

  Groeten,

  Namens Lexa.nl

  Stefan van den Berg

 3. Hallo Stefan….hartelijk dank voor de reactie.Nogmaals mijn waardering voor het Lexateam die dag en nacht bezig is hiervoor.Maar!! Beste Stefan!…een onopvallende sticker op de site met Betrouwbaar en Veilig…je kijkt er zo overheen!..Dan doe je het open en wat staat er : Lexa garandeert je contacten met échte en gemotiveerde members…oei gedurfd hoor,want die garantie is er totaal niet!! De mensen gaan er dan wél van uit maar de praktijk is ànders!!Foto`s en pers.omschrijvingen worden gecontroleerd..
  prima!..een paar simpele basisvragen en hup je kan online gelijk,,met je papieren oog. Want alle onzin,fake, knoeien met foto`s en alles en nog wat word later gedaan en dat zien jullie niet…maar ik als zéér goede kijker wel!Natuurlijk ! een member is ook verantwoordelijk wat hij/zij doet…maar ja het is toch immers gegarandeerd betrouwbaar? Nee dus!! Ik zie het elke dag..
  Ik spreek niet voor mezelf,want dan zou ik egoistisch zijn,maar ook voor de velen die steeds meer klagen over dit probleem.Het nepprofiel,de misbruikte foto enz enz.met alle gevolgen daarop volgend…dan zou je óók híérvoor verantwoordelijk moeten zijn als je deze garantie kan geven : Betrouwbaar & Veilig! Lexa doet haar best het is al lastig genoeg..maar een grote opvallende waarschuwing op de datingsite Lexa en dan BOVENAAN de site zou op zijn plaats zijn i.v.m. deze smet op dit soort sites,waar dan ook ,in alle landen!! Ja,ik zou er wel wat voor willen doen..weet jij het Stefan ?……Dan mag je het zeggen !
  Vraag naar mijn contact met Michiel.v.Rijswijk PR & Event Manager
  Groeten Stefan,ook aan het Customer Care Team . Ingkie Stone

 4. Ik wordt ook gek van de mails en verhalen van die scammers,

  Hier een aantal van ze: Caaren, clarejane, kirstie en veel Nederlandse namen.

  de meeste wonen zogenaamd in Brabant. het is beter om personen te verifiëren op hun woonplaats door bank of energierekening of zo.

  Je wordt anders flink er in getuind. Dus pas op en een advies, stuur nooit geld! dan ben je pas echt dom!!!

Reacties zijn gesloten.