Veel sites in het teken van Valentijnsdag

14 februari is het weer zover: geliefden en aankomende geliefden zullen elkaar weer op allerlei manieren verwennen. Uiteraard besteden veel websites daarom aandacht aan Valentijnsdag. Datingfacts geeft een overzicht van leuke Valentijnsites.

Benieuwd waarom we eigenlijk Valentijnsdag vieren? Start2Date ging op zoek naar de herkomst van Valentijn. Waarschijnlijk gaat de geschiedenis van de dag van de liefde terug zelfs terug tot in de Romeinse tijd.

Als je nog geen idee hebt wat je precies wilt doen op Valentijnsdag, dan biedt de special van Singlessite misschien uitkomst. Hier vind je originele ideeën om samen met je partner de dag door te brengen.

Op Valentijn is het versturen van een echte kaart natuurlijk het leukst. Heb je liever een (anonieme?) electronische kaart, dan zijn er veel sites die je hierbij van dienst zijn. Kijk bijvoorbeeld eens tussen de kaarten van Shespot of Kaartenhuis. Als je niet zo van kaarten houdt, kun je altijd nog een telepathische liefdeswens versturen…

Als het goed klikt tussen jullie zou je lekker uit eten kunnen gaan, maar het is misschien nog veel leuker om samen te koken. De BBC heeft daar zelfs een speciale pagina aan gewijd.

Dan nog een laatste tip voor de 18% van de Nederlanders die Valentijnsdag te commercieel vinden: stuur eens een leuke kaart via deze site.