Vriendenklik: ouderwets koppelen in een online jasje

Vriendenklik koppelen datingsiteWaarom zou je vertrouwen op het oordeel van een computer of een relatiebemiddelingsbureau? Jouw eigen vrienden kennen je persoonlijk en denken vaak (beter) te weten wat bij jou past. Daarom kun je op de nieuwe site Vriendenklik een goede vriend inschakelen om voor Cupido te spelen.

Op Vriendenklik zijn het niet de singles zelf, maar de vrienden van singles, die online een date voor hun vrijgezelle vriend of vriendin regelen. De koppelaars schrijven hun single vriend(in) in en zoeken samen met andere ‘vrienden-van’ naar een match.Koppelen doe je anoniem, met verzonnen namen. De omschrijving van de single en de gesprekken die je online voert met andere koppelaars zijn het belangrijkst. Na een ‘klik’ regelen de koppelaars een blind date en nodigen daarna hun single vriend hiervoor uit met een gratis Vriendenklik Cadeaubon.

Daarna zijn de singles aan zet. Die kunnen uiteraard ook vragen of de koppelaars aanschuiven bij de eerste ontmoeting. Volgens de oprichtster van Vriendenklik snijdt het mes aan twee kanten: de ontvanger van de Cadeaubon heeft een leuke date en de vrienden die het beste voor hebben met hun vrienden kunnen hun goed bedoelde adviezen eindelijk omzetten in actie.

Inschrijven bij de site is eenvoudig en het principe lijkt kansrijk. Leuk om eens uit te proberen. De service is tijdens de lente in ieder geval helemaal gratis.

3 gedachten over “Vriendenklik: ouderwets koppelen in een online jasje”

  1. Je vrienden je laten koppelen aan een partner is iets wat eigenlijk al heel lang bestaat. Sommige sites springen daar nu op in door mensen dit ook online te laten doen. Ik ben heel benieuwd of dat principe werkt. Ik zal het eens gaan uitproberen bij een vrijgezelle vriend van mij.

Reacties zijn gesloten.