EcoDater: online dating voor groene singles

EcoDaterVrijgezellen die betrokken zijn bij groen en de natuur hebben sinds kort een eigen datingsite: EcoDate.com. EcoDater is een community gericht op dating speciaal voor groene mannen en vrouwen die leven volgens een “holistische lifestyle”. De doelgroep van de site bestaat uit veganisten, vegetariërs, biologische boeren, outdoor liefhebbers, yoga beoefenaars, activisten en avontuurlijke singles.

In tegenstelling tot veel andere datingsites, kunnen gratis leden op de site ook gewoon berichten versturen en ontvangen. Premium members krijgen meer mogelijkheden om andere leden te zoeken en uit te sluiten. Wie nu lid wordt krijgt gratis een levenslang premium abonnement.

EcoDater is één van de eerste datingsites die een blog heeft weten te vullen met leuke content. Vaak bevatten weblogs van datingsites alleen updates over functionaliteiten en andere “inside-out” nieuwtjes. Het weblog van Ecodater beperkt zich niet alleen tot informatie over dating, maar bevat artikelen over reizen, liefde, en gossip. De meeste recente blogpost geeft bijvoorbeeld tips voor groene stedentrips.

EcoDater ziet er interessant uit als datingsite, en bevat een aantal elementen die het ook geschikt maken als community om gelijkgestemden te vinden. Helaas is er slechts een handjevol Europese leden ingeschreven. De vraag is of de brede doelgroep van “ecological people” behoefte heeft aan een dergelijke online dating community. Tegenwoordig zijn mensen met een hart voor een duurzame planeet ook goed vertegenwoordigd op gewone datingsites die zich richten op een breder publiek.

Zie ook Start2Date voor een recent overzicht van betrouwbare datingsites

2 gedachten over “EcoDater: online dating voor groene singles”

  1. Ik wil graag meer weten over deze site en me laten inschrijven. Fijn, maar alleen is de letter zo erg klein!
    Martine

Reacties zijn gesloten.