Pair: kus je geliefde op afstand en deel intieme momenten

Pair is geen datingsite, maar een social network voor 2 personen. De iOS app is bestemd voor mensen die al een relatie hebben en continu op de hoogte willen blijven van wat hun geliefde doet.

Pair lijkt qua opzet op het snel aan populariteit winnende Path. Waar Path zich richt op een vriendennetwerk van maximaal 120 vrienden, heb je bij Pair in feite een netwerk van één persoon, namelijk je partner. Daarmee kun je de leuke privé-momenten van je dag delen met de ander in de vorm van een foto of tekst, of een gezamenlijke to do lijst opstellen. Ook zorgt de app dat je elkaars verjaardag niet vergeet. Wie gaat de huishoudelijke taken bijhouden in een app waarin je ook intieme foto’s deelt? Het is allemaal wel erg functioneel, en oogt nog niet heel vernuftig.

Pair heeft eigenlijk weinig toegevoegde waarde ten opzichte van Whatsapp of een gezamenlijke besloten page op Facebook. De enige echt unieke feature die ik heb kunnen ontdekken is de thumb kiss, waarme een stelletje kan “kussen” door hun vingers op exact dezelfde plaats op het scherm te drukken. Als je beide dezelfde plek raakt, dan vibreert je telefoon. Geen killer feature, maar wel geinig gevonden.

Erg spannend is het allemaal niet, maar wie Pair toch eens zelf wil proberen, kan terecht op TryPair.com. Voorwaarde is wel dat je al een partner hebt, als je die nog niet hebt zul je op dat andere grote social network meer kans maken.

Een gedachte over “Pair: kus je geliefde op afstand en deel intieme momenten”

Reacties zijn gesloten.