Twoo: social network Netlog komt met eigen datingsite

Twoo.com heet de nieuwe datingsite die Massive Media – het Vlaamse bedrijf achter de sociale netwerksite Netlog – gestart is. Leden van Netlog kunnen in twee muisklikken lid worden van Twoo. Ook is er een koppeling met profielen van Facebook en kunnen lieden hun vrienden makkelijk uitnodigen op de site. Op die manier hoopt de site een vliegende start te kunnen maken.

Het concept en het verdienmodel van Twoo lijken enorm op dat van succesverhaal Badoo. Eenmaal aangemeld krijg je foto’s van andere leden te zien die binnen jouw zoekcriteria vallen. Deze foto’s kun je positief, negatief of neutraal beoordelen. Als jij een foto positief beantwoord en iemand anders doet dat ook bij jou, dan is er een match en kun je contact leggen. Het sturen van berichten is gratis, maar voor allerlei extra functies moet je betalen. Er van uitgaande dat zo’n 5% à 10% van de leden uiteindelijk een micro-payment doet, kan dit een lucratief business model zijn.

Massive Media is de afgelopen maanden druk bezig geweest met het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Dat is nodig, want het succes van Netlog is tanende. Het social network heeft te lijden onder de groei van Facebook. De Vlamingen startten daarom al het game-platform Gatcha! en lijfden de e-commercesite 1DayFly.com in.

12 gedachten over “Twoo: social network Netlog komt met eigen datingsite”

 1. Alweer een badoo achtig kinder site, joepie
  wanneer houdt het nou eens op met nieuwe websites regenen?

 2. Ik wil graag weten of twoo een te vertrouwen date site want ik ben pas opgelicht door temptation-dating voor een bedrag van 138 euro en ik zie na dat ik betaald heb geen reacties meer van de mooie vrouwen
  die mij dagelijks hebben lastig gevallen met heb je interesse . ik kan tot vandaag toe met niemand chaten en toch zijn allemal online , ik kreeg te lezen of ze zijn er niet of ze weigeren en ook van vrouwen die in mij geinterest waren , een echt oplichting en dat doet pijn bij mensen die een een beetje geld hebben en eenzam zijn , ze spellen met het gevoelens van de mens .
  Jamaldeane
  graag een antwoord op mijn vraag en gezien ook dat twoo niet duur is !

 3. Twoo is te vertrouwen, maar houdt er rekening mee dat er nog relatief weinig gebruikers zijn. Het is op dit moment daarom nog geen alternatief voor grote betrouwbare datingsites zoals die op Start2Date.nl te vinden zijn.

 4. Twoo is in de eerste plaats een slechte copie, en een klantonvriendelijke miskleun. Ze treiteren de niet betalende klant nog 10x meer met opspringende betaal-NU schermen, dan bij Badoo, en knoeien voortdurend aan je profiel (foto’s verplaatsen etc etc) , zodat de moegetergde klant OFWEL zwicht om te betalen, OFWEL het er aftrapt met slaande deuren. Het begrip “klant” lijkt er gewoonweg nog niet uitgevonden. “Melkvee”, past beter in het plaatje. Indien je echt een probleem hebt op vlak van privacy, consumentenrecht, etc…. goed om weten dat je bij de aansprakelijken kan binnenstappen, in centrum Gent, vlakbij St Baafsabdij. Een goed idee om dit bij serieuse klacht te doen met een getuige erbij. Ik ben echt NIET fier op het feit dat er ook in Belgie internet-havikken bedrijf houden… In het contract zit overigens een illegale clausule : Twoo eigent zich in de kleine lettertjes het recht toe om uw prive berichten te lezen. Rabiate schending van briefgeheim… maar je stemt wellicht onwetend toe. Probleem ???…. . Badoo, zit voor zijn illegale randjes overigens juridisch ‘veilig’ geparkeerd in Cyprus…

  1. Jammer dat je er zo over denkt! Twoo kan je helemaal gratis gebruiken, slechts een kleine minderheid van onze leden betaalt voor een aantal extra opties. Af en toe krijg je inderdaad een scherm te zien dat je deze extra opties toont, maar dat is volledig vrijblijvend. Bovendien is Twoo volledig advertentievrij.

   Privéberichten kunnen enkel gelezen worden wanneer die als misbruik aan ons gemeld worden om inbreuken op onze gedragscode te onderzoeken. Twoo verwerkt je persoonlijke gegevens met zorg en conform onze Privacy Statement en de strenge Belgische en Europese wetgeving rond bescherming van gegevens. Zonder jouw uitdrukkelijke toestemming delen we nooit persoonlijke gegevens met derden. In het geval van illegaal misbruik, wanneer we de vraag krijgen van rechtsgeldige autoriteiten of om onze rechten te beschermen, kunnen we je persoonlijke gegevens wel beschikbaar maken aan derden.

   Heb je meer vragen of opmerkingen, contacteer ons gerust via info-nl@twoo.com of twoo.com/faq. Alvast bedankt!

   1. Hoi ik ben daniel ben 29 jaar woon zelfstandig op mijn zelf werk 5 dagen perweek als postbode hier in drachten mijn hobby’s zijn computeren bowlen als jij nog meer iets wilt weten is dit mijn nummer 0651323292

 5. Tot nu toe was ik erg tevreden over twoo ware het niet dat ik nu met een probleem zit!Ik chat al een poosje met een leuke man.Sinds donderdagavond staat er dat zijn profiel is verwijderd maar is wel steeds online?! Chatten is echter niet meer mogelijk en dat terwijl we vandaag een date zouden hebben! Ik heb TWOO al een paar keer een berichtje gestuurd en er ééntje terug gehad echter tot nu toe zonder reultaat.Ik baal hier enorm van!!

Reacties zijn gesloten.