iDate 2012 Awards – en de winnaars zijn…

iDate 2012 conferentieDe bekende datingconferentie iDate is in volle gang. In Miami verzamelt zich jaarlijks de top van de internationale datingwereld voor een bijeenkomst met interessante sprekers.

Ook worden de iDate awards uitgereikt. De prijs voor beste internationale datingsite gaat dit jaar naar OkCupid. Die site won ook de innovatieprijs, en de Best Design award.
Er was ook een Lifetime Achievement Award, de prijs voor diegene die het meeste heeft bereikt in de datingmarkt. Deze ging naar Gary Kremen, de oprichter van Match.com. Hij gaf een presentatie over hoe zijn onderneming ooit is begonnen en inmiddels is uitgegroeid tot een wereldwijd bekende datingsite die werd overgenomen door Meetic.

De beste opkomende site is HowAboutWe.com, een site die mensen wil inspireren om originele dates te verzinnen. Meer over HowAboutWe kon je op Dating Insider vorig jaar al over lezen.

De beste nieuwe technologie komt van Grindr, de location based app die zo goed inspeelt op de proximity trend.

Alle prijswinnaars zijn te vinden op Online Personals Watch, de site van datingexpert Mark Brooks.

Sprekers op het congres dit jaar zijn onder andere de CEO’s van MeetMoi, Parship, Twoo. Het event krijgt een Nederlands randje doordat Linda van Liempt van Soul2Match is uitgenodigd te spreken. Ook partijen als Google en Bing geven dit jaar acte de presence.

Een gedachte over “iDate 2012 Awards – en de winnaars zijn…”

Reacties zijn gesloten.